Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς του δημόσιου τομέα ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κ. Καρπουχτσής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ Σερρών ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας για τη λειτουργία του υποκαταστήματος, στη συνέχεια συζήτησε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους πολίτες που έτυχε να βρεθούν εκεί για να εξυπηρετηθούν.
Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών επισκέφθηκε επίσης τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο Λεωνίδα Βαρούδη και με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησαν θέματα που αφορούν κυρίως δράσεις και μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μέτρα που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και σημαντική χρηματοδοτική βαρύτητα, όπως τα σχέδια βελτίωσης, οι νέοι γεωργοί, η μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, καθώς και μέτρα που έχουν πολυετείς δεσμεύσεις, όπως τα γεωργοπεριβαλλοντικά.
Αναφορά, έγινε και στη χοιροτροφία και συγκεκριμένα στον "Μαύρο Χοίρο" και στις προοπτικές της εκτροφής προκειμένου η εγχώρια παραγωγή να αυξηθεί  καθώς για τη χώρα μας η χοιροτροφία θεωρείται από τους σημαντικούς κλάδους της Αγροτικής Οικονομίας.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...