Με μια δημοσίευση σήμερα το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα οι υπεύθυνοι του ΒΟΛΤΑ ανακοίνωσαν την αναβολή του KITSERELA που ήταν προγραμματισμένο για τις 15/3 και την επανεξέταση όλων των προγραμματισμένων events για το προσεχές διάστημα

Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο "Αστέρια" με το “Χάπι”, την νέα του σόλο παράσταση. Παράλληλα, παίρνει και τα χάπια του, γιατί αλλιώς δεν θα επιβιώσει.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Όταν την ρωτήσανε τι την έφερε στον κόσμο του τραγουδιού, απάντησε «το ρεμπέτικο τραγούδι από το γραμμόφωνο και ο πατέρας μου που ήταν μουσικός», αλλά και «τα σμυρνέϊκα που τα άκουγα από την κούνια μου γιατί τα τραγούδαγε η μάνα μου».

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στα πλαίσια της χειμερινής του περιοδείας επισκέπτεται τη μουσική σκηνή ΕΚΚΟ στις Σέρρες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, εμπεριέχοντας και κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική πρόταση.

Η Ελένη Βιτάλη, μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα και τις κατάμεστες συναυλίες του καλοκαιριού, έρχεται στις χριστουγεννιάτικες Σέρρες κουβαλώντας ως δώρα, τα καινούρια της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά «Πέρασε από εδώ η Ελένη;» σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη που μόλις κυκλοφόρησε .

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας”
τραγούδια από αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 300 επισκέπτες