Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οδηγών ραδιοταξί είχε ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Τόσιος Θ. Πασχάλης την Τετάρτη στις 19/6.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο αλλά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομικη ζωή του τόμου μας. Χαρακτηριστικά είναι όσα ειπώθηκαν αναφορικά με τη δυνατότητα υποστήριξης-αξιοποίησης του ρόλου των οδηγών ταξί στην τουριστική προβολή του Νομού μας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τόσιος οι οδηγοί ταξί όχι μόνο είναι άνθρωποι του μόχθου που συμβάλουν ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία θεμάτων που σχετίζονται με την συγκοινωνία και την εξυπηρέτηση του Σερραίου πολίτη, ταυτόχρονα συνεισφέρουν με τις υπηρεσίες ουσιαστικά και στην τοπική οικονομία.

"Η στήριξη τους πρέπει να θεωρείται αναγκαία αναγκαία και επιβεβλημένη" τόνισε ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Τόσιος Θ. Πασχάλης.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...