Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής. Ο κ. Καρπουχτσής στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο αγροτουριστικής ανάπτυξης, όπως αυτή του «Οικοπεριηγητή», στην τοπική κοινότητα Κερκίνης, αλλά και επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα με πρώτη ύλη το βουβάλι και τα παράγωγά του.

Ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Γιάννη Ρέκλο, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους του «Οικοπεριηγητή» και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της.

«Το κομμάτι του αγροτουρισμού είναι τόσο βασικό για την ανάπτυξη της οικονομίας, όσο είναι και η ανάσα για τον άνθρωπο. Όταν μιλάμε για αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, αυτό ακριβώς εννοούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και είναι διαθέσιμοι να κάνουν βήματα μπροστά, να επενδύσουν, διαφυλλάτοντας παράλληλα το περιβάλλον. Σ' αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με επενδυτικά και φορολογικά κίνητρα, να τους διευκολύνουμε μειώνοντας τη γραφειοκρατία» δήλωσε ο κ. Καρπουχτσής.

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...