«Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η "σωτηρία” της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ)» μας ενημερώνει ο πανελλαδικός τύπος και δεν αντιδρά κανείς, δεν ενδιαφέρεται κανένας. Ενημερωνόμαστε από το τύπο για τις προσπάθειες «σωτηρίας» της ΕΒΖ και στο δημόσιο διάλογο στις Σέρρες δεν ασχολείται κανείς.

Η ΕΒΖ μπορεί να αποτελέσει ένα από τα στοιχήματα ανάπτυξης στο τόπο μας που επίσημα πλέον είναι τελευταίος σε ανάπτυξη.

Μπορεί αλλά όχι με ευχές και βέβαια όχι χωρίς συγκεκριμένες δράσεις και προτάσεις.

Τώρα προεκλογικά ας τοποθετηθούν όλοι, έστω και αργά. Ας ενημερώσουμε τους πολίτες και ας παρουσιάσουμε ένα όραμα, μία πρόταση.
Το εργοστάσιο μπορεί να μείνει ανοιχτό, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, μπορεί να αποβάλει παθογένειες ετών ώστε να γίνει βιώσιμο και ελκυστικό, μπορεί και πρέπει να το κάνουμε για το καλό του τόπου μας και για την ανάπτυξή του.

Πρέπει προεκλογικά να αλλάξουμε προς το καλύτερο το δημόσιο διάλογο, οφείλουμε να συζητήσουμε, πρέπει να αναδείξουμε θέματα και προτάσεις. Πρέπει να αλλάξουμε και να δώσουμε στο Σερραίο τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά.

Πασχάλης Τόσιος
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ν. Σερρών

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...