Στο εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας Σερραίων» έσπευσε ο κ. Στέφανος Φωτιάδης, μαζί με συνεργάτες του, μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, προκειμένου να συγχαρεί το νέο δήμαρχο Σερραίων, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.

«Εμείς θα είμαστε κοντά με σωφροσύνη, με συνέπεια και με τις δεσμεύσεις που δώσαμε στους Σερραίους. Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα πρέπει να εργαστείς».

Πρέπει να εργαστούμε, ήταν η απάντηση του νέου δημάρχου κ. Αλ. Χρυσάφη, ο οποίος ευχαρίστησε τον συνυποψήφιό του για το τον αγώνα και το στίγμα που εξέπεμψε, σημειώνοντας ότι αποτελεί πολιτική παρακαταθήκη για το δήμο Σερρών.

«Την ευθύνη που αναλαμβάνουμε και λόγω της φιλοσοφίας μας αλλά και του Κλεισθένη θα την υπηρετήσουμε στο ακέραιο. Η συνεργασία, η συμπόερευση και η συναίνεση θα κυριαρχήσει στο δημοτικό συμβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Χρυσάφης.

«Στην εποχή της συνέργειας και ενδυνάμωσης της ΣερραΪκής  διεκδίκησης για να μπορέσουμε γρήγορα να λύσουμε προβλήματα να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις  το χρωστούεμ στους σερραίους και στα παιδιά μας», δήλωσε από την πλευρά του κ. Στ. Φωτιάδης.

Ο νέος δήμαρχος Σερρών, πρόσθεσε, ότι η μεγάλη ευθύνη απέναντι στις προκλήσεις απαιτεί συνέργιες και κοινές στοχεύσεις. «Το επόμενο δημοτικό συμβούλιο με τη συμβολή όλων των παρατάξεων θα καταφέρει πολλά» κατέληξε ο κ Χρυσάφης.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...