Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Σερρών το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» από τον υποψήφιο δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, συνοδευόμενο από τα μέλη της δημοτικής παράταξης.


Ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, νεανικό, φρέσκο και άφθαρτο που πλαισιώνεται από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση.

Ένα ψηφοδέλτιο από καταξιωμένα πρόσωπα που προέρχονται από όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτιστικές ομάδες του τόπου μας.
Δυστυχώς η νομοθεσία επιβάλλει έναν ανώτατο αριθμό υποψηφίων, που δεν μας επέτρεψε να συμπεριλάβουμε σε αυτή τη μεγάλη «συμμαχία» δεκάδες άλλα πρόσωπα που θα ήθελαν να κάνουν αυτό το αυτοδιοικητικό ταξίδι μαζί μας. Παραμένουν όμως συνοδοιπόροι μας σε αυτή την πορεία προς μια Ιθάκη, που είναι οι απαντήσεις για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο του Δήμου μας.



Το επόμενο διάστημα όλοι αυτοί οι υποψήφιοι, όλοι αυτοί οι Σύμμαχοι θα βρεθούν σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό για να ενημερώσουν και να εκπέμψουν το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» έτσι ώστε όλοι οι συνδημότες μας με γνώση και νηφαλιότητα να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...