Πολλοί οι διεκδικητές της δημαρχιακής καρέκλας στον δήμο Σιντικής.

Αφού εκτός από τον σημερινό δήμαρχο κ Φώτη Δομουχτσίδη, άλλοι τρεις και η υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ διεκδικούν θέση στις εκλογές του Μαίου.

Ο νυν δήμαρχος κ Δομουχτσίδης δείχνει να διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Ο κ Ζήσης Λούγγος μέχρι στιγμής φαίνεται να πείθει οτι είναι το αντίπαλο δέος στον δήμαρχο αφού έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση μεγάλου αριθμού υποψηφίων.
Με το ερώτημα βέβαια να είναι τι θα παρουσιάσει στον πρώην δήμο Σιντικής που αποτελεί και το εκλογικό κάστρο του Φώτη Δομουχτσίδη.

Η κ όλγα Φυταγκουρίσδου προσπαθεί να ενώσει τις παρατάξεις τωνν κκ Δεμερτζή και Κοσμίδη, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής πράγμα που δεν τις επιτρέπει να βάλει ψηλά τον εκλογικό πήχη.

Ερωτηματικό ο κ Ιωσηφ Παναγιωτίδής ο οποίος κινείται μεν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει απτα δείγματα του εγχειρήματος του. Αν και όπως σημειώνουν παράγοντες της περιοχής είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο Σιδηρόκαστρο στον Φώτη Δομουχτσίδη.

Τέλος η κ. Ιωαννίδου Μαρία προερχόμενη από το ΚΚΕ υποψήφια θα κινηθεί με στόχο να εισπράξει στην κάλπη τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ στην περιοχή.

Πηγή: serresbomb

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...