Την υποψηφιότητα της, μέσω της ΕΡΤ Σερρών, για τον δήμο Σιντικής ανακοίνωσε η κυρία Όλγα Φυταγκουρίδου.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τον δήμο Σιντικής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως είπε πήρε αυτή την απόφαση με γνώμονα την διάθεση της για προσφορά στον τόπο αλλά και την ανεπάρκεια της νυν δημοτικής αρχής που οδηγεί σε μαρασμό την περιοχή. Ο δήμος χρειάζεται να αλλάξει σελίδα ώστε με σχεδιασμό να προχωρήσει στην ανάπτυξη του τόπου. Η κυρία Φυταγκουρίδου επεσήμανε πως η δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς στο να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα των πολιτών, κινείται χωρίς σχεδιασμό για την εξεύρεση πόρων και την ένταξη του δήμου στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα , λειτούργει υπερσυγκεντρωτικά και απολυταρχικά , ενώ την επέκρινε και για την απόφαση της να χαρακτηρίσει ανεπιθύμητες τις κυβερνητικές βουλεύτριες.

Γνωστοποίησε πως η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της θα γίνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης , μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών , ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Φυταγκουρίδου , καλό κουράγιο και υπομονή, ενώ σχολίασε πως είναι ενθαρρυντικό να ασχολούνται οι πολίτες με την αυτοδιοίκηση.

Με την υποψηφιότητα της κυρίας Φυταγκουρίδου, ο αριθμός των υποψηφίων δημάρχων στον δήμο Σιντικής ανεβαίνει στους τέσσερεις, καθώς εδώ και καιρό είχαν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους ο νύν δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης και οι κύριοι Ζήσης Λούγγος και Ιωσήφ Παναγιωτίδης.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...