Τον Δήμο Σερρών και τις υπηρεσίες του επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κ. Καρπουχτσής ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς διατέλεσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του δήμου Σερρών και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, συνομίλησε με τους υπαλλήλους του δήμου για θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών.
Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι από το 2014 που κατείχε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Σερρών, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου πέτυχε:
-Στρατηγική βιώσιμη αστική ανάπτυξη, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ
-Διακρατικά προγράμματα INTERREG, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ
-Αξιοποίηση προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού 1εκ. ευρώ.
Στη συνέχεια ο κ. Καρπουχτσής επισκέφθηκε και την Π.Ε. Σερρών και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανάγκη αξιοποίησης μελλοντικών προγραμμάτων για την εκτέλεση αναπτυξιακών έργων υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη σημασία αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...