Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία ελέγχου των κατατεθειμένων συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους του Νομού Σερρών.

Πληροφορίες θέλουν υποψήφιοι να αποχωρούν από συνδυασμούς την τελευταία στιγμή, προκαλώντας προβλήματα και “πονοκεφάλους” στους υποψηφίους Δημάρχους.
Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που αποχωρήσουν τελικά κάποιες γυναίκες από συνδυασμούς, τότε υπάρχει πρόβλημα και με την ποσόστωση, το οποίο θα κληθούν να επιλύσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Ωστόσο, κατά πόσο όλα αυτά ισχύουν και αν τελικά υπάρχουν προβλήματα σε συνδυασμούς θα φανεί το Σάββατο, όταν θα γίνει και η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο Σερρών.
Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί η πληροφορία που θέλει δέκα λεπτά πριν τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των συνδυασμών, κάτοικος μικρού τοπικού διαμερίσματος να πηγαίνει στο δικαστικό μέγαρο επιθυμώντας να καταθέσει ανεξάρτητη υποψηφίοτητα για τοπικό συμβούλιο, χωρίς όμως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Δύναμη Σερραίων στη Θεσσαλονίκη Δυο λαμπροί νέοι Σερραίοι που "Τιμούν την Πόλη που τους Τιμά"  Ο εξαίρετος Πανεπιστημιακός Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΥΨΙΠ...
  • Οι Σερραίοι των Media στις εκλογές Αριάδνη Παπαφωτίου, υποψήφια Δήμαρχος στο Δήμο Σερρών, Αθανάσιος Μασλαρινός, υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Βισαλτίας, Λένια Ιωαννίδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος...

ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΚΑΔΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ
ΔΗΜΟΥ
antallaktikaonline 300x200