Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών καθώς και από όλες τις θέσεις που κατέχει στα διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, διατηρώντας μόνο την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, υπέβαλλε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Ιωάννης Γάτσιος με μια λιτή δήλωση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Γάτσιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές όχι όμως με τον Θόδωρο Αραμπατζή.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ, βγήκε και επιτέθηκε , πολύ πιο «χαλαρά» βέβαια τον κ. Γάτσιο για την πολιτική επιλογή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θ. Αραμπατζή έχει ως εξής:

«Ο κ. Γάτσιος προφανώς έκανε την πολιτική επιλογή του.

Από την παραίτησή του φαίνεται ότι ακολουθεί το προσωπικό του «συμφέρον», από το «συμφέρον» της μεγαλύτερης επιχείρησης του Δήμου μας, σε μέρες και ώρες που ήταν άκρως απαραίτητη η παρουσία του, μιας και καθημερινά «τρέχουν» προγράμματα που είναι δεδομένο πως με την παραπάνω κίνηση του κ. Γάτσιου, θα «καθυστερήσει» το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής.

Μιας δημοτικής αρχής που τον τίμησε, αλλά δυστυχώς και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, έγινε «μέγγενη» στα χέρια του, αλλά και στην ίδια την ΔΕΥΑΣ.

Τουλάχιστον όμως αυτός είχε την ευθιξία της παραίτησης, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που προτίμησαν να εκτίθενται δημόσια, με μόνο στόχο την καρέκλα και το προσωπικό τους συμφέρον.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί το έργο του, που είναι το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής και της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Μιας δημοτικής κίνησης η οποία στηρίζεται σε πρωτοβουλία πολιτών και όχι σε κομματικές επιλογές.

Κομματικές επιλογές που από ότι φαίνεται, αποφάσισε να ακολουθήσει ως καλός «στρατιώτης» ο κ. Γάτσιος, που για τέσσερα χρόνια «παραμύθιαζε» τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας , πως στόχος του ήταν μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...

antallaktikaonline 300x200