Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση για τον εορτασμό της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου απευθύνουν  το Εργατικό Κέντρο Σερρών και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Εργατικό Κέντρο και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ τιμούν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από φοιτητικούς   και κοινωνικούς φορείς σε όλες τις πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για νέους αγώνες.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η ανεργία ακουμπά κάθε ελληνική οικογένεια, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και απαιτητά.
Διαχρονικά διεκδικούμενα  είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αξιοπρέπεια στη ζωή των απόμαχων της δουλειάς.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία το σύνολο της δοκιμαζόμενης  ελληνικής κοινωνίας  να συμβάλλουν  με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να δοθεί το πραγματικό νόημα της επετείου . Καλούμε τη νέα γενιά να κάνει δική της υπόθεση τον εορτασμό αυτό.

Όλοι στη Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο
Την Κυριακή   17 Νοέμβρη και ώρα 6 :00 μ.μ. 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΣΕΡΡΩΝ – Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΣΕΡΡΩΝ»

Εκδήλωση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ Σερρών για το Πολυτεχνείο

Εκδήλωση αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου διοργανώνει Τ.Σ της ΚΝΕ και η Τ.Ο Σερρών του ΚΚΕ το Σάββατο 16 Νοέμβρη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο, θα ακολουθήσει ομιλία, μουσικό αφιέρωμα, ποιήματα και έκθεση φωτογραφικού υλικού. Την Κυριακή 17 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί πορεία στις 6 το απόγευμα με αφετηρία την Πλ. Ελευθερίας .

Συγκέντρωση στην Πλ.Κρονίου

Η Πρωτοβουλία για τον ενωτικό αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Κρονίου.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 403 επισκέπτες