Αγαπημένοι μας φίλοι και μέλη του ΕΟΣ Σερρών.

Υπάρχει μία καλοπροαίρετη ανάρτηση στο Facebook για προσφορά εθελοντικής εργασίας στον Λαιλιά Σερρών.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Σερρών πράγματι εκτελεί εργασίες ανακαίνισης στον ισόγειο όροφο του Σαλέ με δική του πρωτοβουλία έχοντας τη στήριξη ιδιωτών επιχειρηματίων της πόλης μας. Το κάλεσμα δεν έγινε επίσημα από το ΔΣ, παρόλα αυτά ο σύλλογος είναι δεκτικός σε κάθε εθελοντική προσφορά και στηρίζεται σε αυτήν.

Για το ερχόμενο Σάββατο έχουν ήδη συντονιστεί τα συνεργεία για τις εργασίες που γίνονται στον ισόγειο όροφο.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εργασίες καθαριότητας και οργάνωσης του χώρου της πίστας και του λίφτ, εκεί όπου πραγματικά έχουμε ανάγκη από χέρια, παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε συμμετοχή με προσωπικό μήνυμα στο inbox του συλλόγου για την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και τον συντονισμό των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη σας. Ανυπομονούμε για ένα δυνατό χειμώνα με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση για όλους.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Σερρών

Διαβάστε επίσης:

  • Έρχεται νέα δομή μεταναστών στις Σέρρες; Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα απασχόλησε την τοπική κοινωνία καθώς κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν την σοβαρή πιθανότητα δημιουργίας νέας Δομής προσφύγων/μετανασ...
  • Διέρρηξαν το κτήριο του Ορφέα Σερρών Άγνωστοι διέρρηξαν το ιστορικό κτήριο του Ορφέα Σερρών, με τον Πρόεδρό του Χαράλαμπο Φώτογλου, να είναι σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε. Διαρρήκτες β...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες