karatzeferis_g.jpgΔριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από τις Σέρρες το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα έως επώδυνα  σε όλες τις πτυχές της πολιτικής δράσης, ενώ η κυβέρνηση δείχνει ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την «καταιγίδα» όπως χαρακτηριστικά είπε. Εξαπέλυσε επίσης δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη για τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική και ιδιαίτερα για τη στάση της Ελλάδας μετά την ομολογία του Τούρκου ηθοποιού.
Για το θέμα των αγροτών, χαρακτήρισε «ασπιρίνες» τα εξαγγελθέντα μέτρα και πρότεινε ανάλογο πρόγραμμα  με τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα που είχε διεκδικήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Για το ενδεχόμενο  πρόωρων εκλογές είπε ότι ο Πρωθυπουργός με τη θέλησή του δεν θα πάει σε εθνικές εκλογές, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει ο ΛΑ.Ο.Σ εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως σίγουρα δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και πως θα μελετήσουν τότε  τα αποτελέσματα και θα κρίνουν ποιο είναι το συμφέρον της Ελλάδας. «Για το καλό της Ελλάδας θα μπορούσα να κάνω κυβέρνηση και με την Αλέκα Παπαρήγα» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ.

Πηγή Ert online

Διαβάστε επίσης: