kampoutzidis_fotiadisΠαρουσίαση  στην Αίγλη του  Ζαπείου της Νέας  τουριστικής καμπάνιας της Ν.Α. Σερρών με τον Σερραίο ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη.
Ο Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης  θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου , την Τρίτη 3 Νοεμβρίου  και ώρα 15:30, στην «Αίγλη» του Ζαππείου, με θέμα την νέα καμπάνια τουριστικής  προβολής του Νομού Σερρών.       

Κατά  τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σερραίος καλλιτέχνης Γιώργος  Καπουτζίδης, πρωταγωνιστής της  τουριστικής καμπάνιας, θα παρουσιάσει  για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ  και τα νέα διαφημιστικά σποτ προβολής του Νομού.  Εξάλλου με τη συμμετοχή δεκάδων επισκεπτών της Διεθνούς ‘Εκθεσης Τουρισμού  Philoxenia, πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η παρουσίαση της σερραϊκής συμμετοχής και η νέα τουριστική καμπάνια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, με πρωταγωνιστή τον Σερραίο καλλιτέχνη Γιώργο Καπουτζίδη.       

Την επίσημη παρουσίαση του σερραϊκού  περιπτέρου έκανε ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, πλαισιωμένος από  τον Αντινομάρχη Πολιτιστικής –  Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Παύλο  Καρυπίδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού κ. Χρήστο Σύρπα.      

Μεταξύ  άλλων, το σερραϊκό περίπτερο επισκέφθηκαν η Υφυπουργός Πολιτισμού κυρία Άντζελα  Γκερέκου, ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, Νομάρχες από όλη τη χώρα, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Δημάρχων του Νομού και των παραγωγικών φορέων και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου από όλη τη χώρα.      

Η νέα καμπάνια τουριστικής προβολής του Νομού με πρωταγωνιστή τον  Γιώργο Καπουτζίδη που περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Νομού, διαφημιστικά σποτ και έντυπο προβολής, «έκλεψε την παράσταση», συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης και αναδεικνύοντας τους προτεινόμενους προορισμούς.      

Κατά  τη σύντομη ομιλία του, ο κ. Νομάρχης αναφέρθηκε στους στόχους της Ν.Α. Σερρών, μέσα από την ανανεωμένη προσπάθεια που ξεκινά, επισημαίνοντας τη δυναμική που αναπτύσσεται διεκδικώντας την κατάταξη του Νομού, μεταξύ των πλέον ολοκληρωμένων τουριστικών προτάσεων.       

Παράλληλα, ευχαρίστησε  όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν  στην κατεύθυνση της τουριστικής  ανάπτυξης και κυρίως, τον Σερραίο  πρωταγωνιστή Γιώργο Καπουτζίδη που  σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει ότι αγαπά τον τόπο του και προσφέρει στον Νομό.      

Η 25η έκθεση PHILOXENIA συνεχίστηκε , με τη βράβευση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών από τους διοργανωτές, ως μίας από τις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: