philoxenia_2011

Επιτυχής η συμμετοχή του Δήμου Σερρών στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διεξήχθη από 18-20 Νοεμβρίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (με φορέα διοργάνωσης τη HELEXPO).
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 από τους Υφυπουργούς Πολιτισμού-Τουρισμού, κ.κ. Γ. Νικητιάδη και Π. Αλιβιζάτο, ενώ ακολούθησε η τελετή απονομής των βραβείων Philoxenia Tourism Awards με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να παραλαμβάνει αυτό του καλλίτερου περιπτέρου

Οι Σέρρες στη Philoxenia
Μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της τουριστικής προβολής της περιοχής, οι Σέρρες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη ελληνική έκθεση τουρισμού, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.
Η παρουσία των Σερρών κινήθηκε προς την κατεύθυνση προβολής των πλεονεκτημάτων τους, με στόχο την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού.
Μέσω του περιπτέρου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής και τα προϊόντα της, από τα σχετικά έντυπα που προμηθεύονταν.

Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος
Αναφερόμενος στη συμμετοχή των Σερρών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης (που εκπροσώπησε τον Δήμο στην έκθεση) επισημαίνει:
«Οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η περιφέρεια και η τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να συμβάλουν στην εκστρατεία  που αφορά στην τουριστική προβολή.
Κι αυτό διότι ο τουρισμός αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και προόδου σε όλους τους τομείς»

Διαβάστε επίσης: