Θετικές εξελίξεις είχαμε χθες Κυριακή 31/03/2024 ύστερα από συνάντηση που είχε η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, μετά την αναστολή λειτουργίας και πάλι του Παλιού Κολυμβητηρίου, με τους 4 Κυβερνητικούς Βουλευτές Κ.Καραμανλή, Α.Χατζηβασιλείου, Φ.Αραμπατζή, Θ.Λεονταρίδη.

Ύστερα από μια πολύ ζεστή και επιδοκιμαστική συζήτηση που είχαν δεμεύτηκαν από κοινού πως θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες και πως το Νέο Κολυμβητήριο Σερρών θα είναι έτοιμο στη λήξη του 2024.

Πολύ θετικά θα σχολίαζαν οι Σερραίοι τη δήλωση της Νέας Δημάρχου αν δεν ήταν σήμερα 1 Απριλίου!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον η αναστολή λειτουργίας να μην διαρκέσει για πολύ…

Σε άλλα νέα μη Πρωταπριλιάτικα ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κεΐσογλου δήλωσε πως ο Σερραϊκός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για την κατάσταση του Κολυμβητηρίου.

Εμείς να θυμήσουμε πως Νέα Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε να μάθει ο Σερραϊκός λαός και όλη την αλήθεια για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με τα “πλαστά εισητήρια”

αλλά άκρα του τάφους σιωπή… από τον κ.Μπέγο!

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 249 επισκέπτες