tsiplakisΕυχαριστήρια δήλωση του πρ. βουλευτή Σερρών
«Ο ελληνικός λαός πριν λίγες ημέρες αποφάσισε κυβερνητική αλλαγή. Το ενδιαφέρον μας ως πολιτικών είναι και πρέπει να είναι η καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των συμπατριωτών μας μέσα σε συνθήκες διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας.
Ευχαριστώ τις Σερραίες και τους Σερραίους, τους φίλους και αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, που δώσαμε τη μάχη και αγωνιστήκαμε με ευθύτητα και καθαρότητα θέσεων στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση. Από καρδιάς ευχαριστώ όσες και όσους με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα συνεχίσω τον αγώνα για την παράταξη και την επίλυση προβλημάτων του νομού μας .

Αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα της φιλελεύθερης παράταξης και η εκλογή προέδρου που -μετά από αναπροσδιορισμό στόχων και συμπεριφορών- θα μας οδηγήσει και πάλι στην πολιτική πρωτοπορία.
Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων όσων στήριξαν το πρόγραμμά της για το καλό της Ελλάδος και ειδικότερα και του Νομού Σερρών. Συγχαίρω επίσης όλους τους εκλεγέντες βουλευτές και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.».

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...