serreslife

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Μιχ. Τζελέπη ως Μέλος Αντιπροσωπείας Βουλευτών της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την Επιτροπή διαχείρισης Πρακτόρων ΟΠΑΠ και συζήτησαν το θέμα των νέων συμβάσεων του ΟΠΑΠ.Μετά τη συνάντηση ο κ. Τζελέπης δήλωσε: «Εκτιμώ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ δημόσια είναι άφωνη, μέσω της Επιτροπής παιγνίων ενισχύει τον κίνδυνο να απωλεστούν οι περιουσίες 10.000 οικογενειών εργαζομένων και πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν προστατεύονται, αλλά εκβιάζονται από τις ασφυκτικές προθεσμίες και τις μονομερείς ενέργειες. Ο εκλεκτός των κ.κ. Τσίπρα και Τσακαλώτου, Πρόεδρος της ΕΕΠ και οι συνεργάτες του με τις πρακτικές τους και τις ολιγωρίες τους φαίνεται να λειτουργούν περισσότερο ως ομάδα εργασίας του ΟΠΑΠ παρά ως Ανεξάρτητη Αρχή όπως ορίζει ο Νόμος.

Οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεσμευόμαστε ότι θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του θέματος και θα προβούμε σ’ όλες τις απαραίτητες και απαιτούμενες Κοινοβουλευτικές ενέργειες προκειμένου να δοθεί μία δίκαιη λύση για τις οικογένειες και τους εργαζόμενους του ΟΠΑΠ».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...