serreslife

Σε γενική ανασυγκρότηση τα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αν και ορισμένοι τα έχουν στελεχώσει νωρίς. Σε πλήρη στελέχωση είναι τα γραφεία του αναπληρωτή υπουργού ΘεόφιλουΛεονταρίδη και του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, θα γίνουν βέβαια κάποιες κινήσεις στελεχών της τελευταίας στιγμής. Το εκλογικό σώμα και οι πολυκομματάρχες επισκέπτονται δύο και τρία πολιτικά γραφεία και υπόσχονται ψήφους με λόγια. Πρώην Χαϊτιδικοί και στελέχη της κυρίας Μαρίας Κόλλια οι οποίοι τώρα κινούνται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας επιστρέφουν και αυτοί ψάχνοντας στέγη, ρόλο στελέχους και κομματάρχη.

Σε αμηχανία βρίσκονται και ψάχνουν που θα φωλιάσουν τα στελέχη του πρώην βουλευτή Αναστάσιου Καρυπίδη.
Επίσης σε πλήρη ετοιμότητα είναι και τα γραφεία των βουλευτών Μενέλαου Βλάχβεη και Φωτεινής Αραμπατζή. Η κυρία Αραμπατζή οργώνει τα χωριά κάνοντας επισκέψεις, συνομιλεί με Νεοδημοκράτες και προβληματισμένους πολίτες, ακούει τα προβλήματα και δίνει λύσεις κάνοντας ερωτήσεις και επερωτήσεις μαζί με άλλους συναδέλφους της.

Αν τελικώς δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και προχωρήσουμε σε εκλογές μέσα στην καρδιά του χειμώνα όπου μπορεί να προκύψουν και ακραίες καιρικές συνθήκες οι βουλευτές θα πρέπει να οργανωθούν ώστε τα αυτοκίνητα τους να είναι εξοπλισμένα με αλυσίδες ώστε να έχουν πρόσβαση στις επισκέψεις που θα προγραμματίσουν. Γιατί αυτές οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν πόρτα- πόρτα, κοινότητα- κοινότητα από τους υποψηφίους.

Δ.Ν.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...