Κυνήγησε τον διαρρήκτη ειδοποιώντας παράλληλα την αστυνομία ένας επαγγελματίας του Νέου Σουλίου ο οποίος την ώρα που ο διαρρήκτης βρισκόταν έξω από το μαγαζί του και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα βρισκόταν μέσα και αντιλήφθηκε τι συμβαίνει.

Χωρίς να χάσει καιρό άρχισε να τον κυνηγάει για να τον πιάσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Ο νεαρός διαρρήκτης βέβαια πριν καταδιωχθεί από τον συγκεκριμένο επαγγελματία είχε διαρρήξει πολλά άλλα καταστήματα στο κέντρο του νέου Σουλίου ξεκινώντας από ένα φούρνο στον οποίο και δεν κατάφερε να μπει. Επόμενη στάση για τον διαρρήκτη 2 αυτοκίνητα τα οποία διέρρηξε κλέβοντας από μέσα γυαλιά ηλίου και κάποια έγγραφα.
Αμέσως μετά διέρρηξε την πόρτα ενός κρεοπωλείου.
Ο διαρρήκτης κατάφερε να μπει μέσα όπου και απέσπασε 30 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και γυαλιά ηλίου.

Ο διαρρήκτης σύμφωνα με τον κύριο Μιχαλάκη ,ήταν γνώριμος της Αστυνομίας. Εφυγε με κλεμμένο μοτοποδήλατο και τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Εμμανουήλ Παππά , ενώ σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του, ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους λάμας 10 εκατοστών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (φακοί-κατσαβίδια- κλειδιά γερμανικού και γαλλικού τύπου), καθώς και τα κλοπιμαία, ενώ φέρεται να ομολόγησε.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη την Κυριακή (29 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, 28χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα της ίδιας μέρας αφαίρεσε από την πόλη των Σερρών ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, με το οποίο πήγε σε περιοχή των Σερρών και διέρρηξε ένα κατάστημα και ένα όχημα αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και διάφορα αντικείμενα. Επίσης στην ίδια περιοχή αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία. Το κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο και τα κλοπιμαία που επίσης βρέθηκαν στην κατοχή του, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Διαβάστε επίσης: