Ο λόγος για έναν 29χρονο, ο οποίος δεν δίστασε να κλέψει μοτοποδήλατο από τις Σέρρες και να μεταβεί με αυτό στο Νέο Σούλι, όπου άνοιξε τρία καταστήματα.

Ο φερόμενος δράστης κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο του πρώτου καταστήματος, από το οποίο φέρεται να πήρε, μεταξύ άλλων, ένα μικρό χρηματικό ποσό και κλειδιά αυτοκινήτου. Στη συνέχεια επιχείρησε να διαρρήξει το δεύτερο κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει και για αυτό κινήθηκε προς το τρίτο κατάστημα, το οποίο διέρρηξε, χωρίς όμως να πάρει κάτι μέσα από αυτό.

Ο 29χρονος μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανοιξε αυτοκίνητο που υπήρχε στο σημείο, από το οποίο και πήρε ένα ζευγάρι γυαλιά. Ωστόσο, δεν υπολόγισε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Εμμανουήλ Παπά, οι οποίοι τον εντόπισαν να κινείται με το κλεμμένο δίκυκλο και στον έλεγχο που του έκαναν, εντόπισαν τα διαρρηκτικά εργαλεία, τα κλοπιμαία κι ένα πτυσσόμενο στιλέτο, για αυτό εκτός από τις κατηγορίες της απόπειρας διάρρηξης, της διάρρηξης και της κλοπής, θα αντιμετωπίσει κι αυτής της οπλοφορίας-οπλοκατοχής.

Πάντως, οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: