ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ

1. Λούζετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα για να τα διατηρείτε καθαρά και λαμπερά.

2. Πριν λουστείτε, χτενίζετε πολύ καλά τα μαλλιά σας με βούρτσα αέρος ή ειδική βούρτσα για πρόσθετα μαλλιά.

3. Λούζεστε όρθια στο μπάνιο έως ότου εξοικειωθείτε απόλυτα με τα πρόσθετα μαλλιά.

4. Να χρησιμοποιείτε Low Ph Shampoo και δυνατό conditioner κατά προτίμηση προϊόντα κομμωτηρίου και όχι super market.

5. Κάνετε απαλό μασάζ στις ρίζες σας και περνάτε με απαλές και κατωφερείς κινήσεις το shampoo στα υπόλοιπα μαλλιά.

6. Ποτέ μην κάνετε κυκλικές κινήσεις. Επαναλάβετε και ξεβγάλετε το shampoo. Βάζετε άφθονο conditioner και το αφήνετε να ενεργήσει για 2 λεπτά. Ξεβγάζετε το conditioner και χτενίζετε απαλά τα μαλλιά με φαρδιά χτένα.

7. Εάν νιώθετε τα μαλλιά σας πολύ ξηρά, περάστε μαλακτική κρέμα πρώτα στις άκρες των μαλλιών και λουστείτε μετά.

8. Ταμποναρίζετε απαλά τα μαλλιά με πετσέτα χωρίς να κάνετε κυκλικές κινήσεις. Βάζετε σιλικόνη στις άκρες των μαλλιών και στεγνώνετε φυσικά ή με το πιστολάκι. Χτενίζετε τα μαλλιά σας κρατώντας το πιστολάκι πάντοτε υπό γωνία διότι η απευθείας θερμότητα μπορεί να τα αφυδατώσει.

9. Εάν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για μπούκλες, καλό είναι να ρυθμίζετε χαμηλότερα την θερμοκρασία του προκειμένου να τα προστατέψετε.

Ο ΥΠΝΟΣ
Πριν ξαπλώσετε, πάντοτε χτενίζετε και ξεμπερδεύετε τα μαλλιά. Ποτέ μην κοιμάστε με βρεγμένα ή έστω νωπά μαλλιά. Υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούν. Εάν είναι βολικό, δέστε τα μαλλιά σε έναν κότσο ή κάντε μία χαλαρή αλογοουρά ή κοτσίδα.

Η ΘΑΛΑΣΣΑ
Πριν πάτε στην θάλασσα, ψεκάζετε τα μαλλιά με μαλακτικό νερό ή conditioner αραιωμένο με νερό. Χτενίζετε και ξεμπερδεύετε πολύ καλά τα μαλλιά. Κάνετε μία σφικτή αλογοουρά στη βάση του κεφαλιού. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και ένα λαστιχάκι στο μέσον της αλογοουράς και ένα στο τέλος της για μεγαλύτερη ασφάλεια. Καταυτόν τον τρόπο μπαίνετε άφοβα στο νερό. Εάν υπάρχει πρόσβαση σε ντους καλό είναι να ξεπλένετε τα μαλλιά από το θαλασσινό νερό. Μπορείτε να ταμπονάρετε τα μαλλιά με πετσέτα για να μην είστε βρεγμένη. Στο σπίτι, λύνετε την αλογοουρά, ξεβγάζετε καλά τα πρόσθετα μαλλιά από το θαλασσινό νερό και λούζετε με τον γνωστό τρόπο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Μην επισκέπτεστε άλλα κομμωτήρια των οποίων οι τεχνικοί δεν γνωρίζουν πώς να λούσουν ή να χτενίσουν σωστά τις τρέσες μαλλιών ή τα hair extensions. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπερδέψουν τα μαλλιά σας στον λουτήρα, να τα αφυδατώσουν στο χτένισμα ή να τα καταστρέψουν με χρήση λανθασμένων προϊόντων.

Οι εταιρίες επεξεργασίας πρόσθετων μαλλιών, συνιστούν να επισκέπτεστε τακτικά μόνον το κομμωτήριο που έχει αναλάβει την εφαρμογή των πρόσθετων μαλλιών. Το κομμωτήριο στο οποίο τοποθετήσατε τα πρόσθετα μαλλιά, ουδεμία ευθύνη φέρει εάν άλλο ανταγωνιστικό κομμωτήριο προξενήσει βλάβη σε αυτά ή δεν τηρήσετε όλες τις άνωθι οδηγίες.


hairtechΤο www.treseshairtech.gr είναι το νέο εγχείρημα το Σάββα Αργυρίου και εκεί μπορείτε να διαβάσετε μέσα από το blog πολλές πληροφορίες και συμβουλές για την προσθετική μαλλιών και όχι μόνο, αλλά να κάνετε και τις αγορές σας μέσα από το eshop για τρέσες μαλλιών, hair extensions και Υλικά και Προϊόντα Κομμωτηρίου.  Αν είστε Επαγγελματίας του χώρου της Κομμωτικής μη ξεχάσετε να κάνετε την εγγραφή σας για τις τιμές χονδρικής.


swalogoΤη δημιουργία του eshop και την προώθησή της Ιστοσελίδας έχει αναλάβει η Super Web Application , Παύλου Μελά 5 Σέρρες,  τηλέφωνο 2321026722
Αν θέλετε και εσείς μια ιστοσελίδα, ένα eshop ή την προώθηση της επιχείρησής στο Διαδίκτυο, στο Facebook ή στη Google δείτε τις δουλειές της εταιρίας εδώ και επικοινωνήστε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: