serreslife

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών εξέπλευσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς, κάνοντας λόγο για "λεζάντες - φωτογραφίες-χειραψίες και φρου-φρου" και τονίζοντας πως καμιά προσπάθεια του Επιμελητηρίου δεν έπιασε τόπο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:



Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σε περιοδικά, εφημερίδες και sait  ανακοινώσεις του Επιμελητήριου Σερρών και φωτογραφίες από συνάντηση με τον Υπουργό κ Μιχελάκη  έχοντας πομπώδεις τίτλους « Έπιασαν τόπο οι συνεχείς προσπάθειες και παρεμβάσεις του Επιμελητήριου Σερρών»

ΟΧΙ κύριοι του Επιμελητηρίου αυτό είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ Κοτσαμπάς το Σωματείο Εστιατόρων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων , ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και η ΚΕΔ με συνεχείς προσπάθειες επισκέψεις στην Αθήνα, πιέσεις επαφές με Βουλευτές της επιτροπής προώθηση τροπολογίας με την κ Γιαταγάννα και συνεχή ενημέρωση στον Υπουργό προσπαθήσαμε να περάσουμε την θέση ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

Αυτό τελικά δεν έγινε. Οι ρυθμίσεις που πέρασε το Υπουργείο δεν είναι σε αυτή την κατεύθυνση δεν είναι αυτό που ΖΗΤΟΥΣΑΝ οι επαγγελματίες. Τα πρόστιμα οι προσαυξήσεις και οι τόκοι είναι αυτά όπως ξέρετε που τριπλασιάζουν το ποσό.

Βλέπουμε λοιπόν το Υπουργείο και ο κος Μιχελάκης βρήκε πρόθυμους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και χειροκροτητές το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ για να περάσει με ανακοινώσεις τις « νέες ρυθμίσεις» αφού το Επιμελητήριο Σερρών τις υιοθετεί  και πανηγυρίζει. Έτσι μετατρέπεται ο ρόλος του σε γραφείο τύπου του Υπουργού των εσωτερικών κ Μιχελάκη.

Η ΟΕΒΕΣΣ και οι επαγγελματίες πιστεύουμε ότι τουλάχιστον θα έπρεπε το Επιμελητήριο να έρθει σε επαφή με τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς ( σωματεία- ΟΕΒΕΣΣ) να ρωτήσει αν δεν γνωρίζει αν ΤΕΛΙΚΑ αυτές οι ρυθμίσεις είναι αυτό που πραγματικά ζητούσαν οι επαγγελματίες.

Για μια ακόμη φορά …………………… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Διαβάστε επίσης: