Δυσαρεστημένη είναι η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ από τις χαμηλές πτήσεις κι αποδόσεις που υπάρχουν στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε μια περίοδο όπου οι αγρότες βράζουν εξαιτίας της υπερφορολόγησης τους και της αρνητικής στάσης εκ μέρους της κυβέρνησης.

Αντί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως να ανεβάσει στροφές και να έχει πολιτικό κέρδος από την πάντοτε κρίσιμη εκλογικά περιφέρεια, δείχνει να έχει "κολλήσει" με αποτέλεσμα ελάχιστες επαφές να γίνονται με τον αγροτικό κόσμο και πλέον να υπάρχει δυσφορία.

Πηγές του newmoney.gr αναφέρονται σε σκέψεις αλλαγών μετά από το καλοκαίρι σε πρόσωπα καθώς η κα. Φωτεινή Αραμπατζή (φωτ.) που ανέλαβε τον τομέα δεν έχει αναδείξει τα ζητήματα ως όφειλε ούτε έχει συνεργαστεί με τους άλλους της συναδέλφους. Ήδη μια πρώτη σκέψη αναφέρεται σε ομάδα βουλευτών του κόμματος που σε πρώτη φάση θα πλαισιώσει τη βουλευτή για να παράσχει βοήθεια και να προωθήσει τα προβλήματα, ενώ δεν είναι τυχαίες οι σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της κας. Αραμπατζή. Όπως μάλιστα έλεγαν σε πρόσφατο πηγαδάκι στη Βουλή συνάδελφοι της βουλευτίνας Σερρών "οι γόβες Louboutin και Prada πιου φοράει μάλλον θα ...κόλλησαν στις λάσπες των χωραφιών γι' αυτό και δεν κινείται".

Συχνά πυκνά μάλιστα βουλευτές από αγροτικές περιοχές πιέζουν για να σηκώσει η ΝΔ τους τόνους ή να προχωρήσει σε ενέργειες μεγάλης κλίμακας όμως η χαμηλών τόνων κα. Αραμπατζή δεν δείχνει να θέλει ή να μπορεί να ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...