Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, στην αίθουσα «Κων.Καραμανλής», στο Διοικητήριο.

Στις 2.30 μ.μ. το σώμα θα συνέλθει στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων, που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, για την προεκλογική προβολή τους, κατά την προεκλογική περίοδο ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μισή ώρα αργότερα, στις 3 μ.μ., θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση του σχεδίου δράσης πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2024, όπως και η έγκριση του ετήσιου προγράμματος αθλητικών εκδηλώσεων.

Ζωντανά στο κανάλι του Δήμου Σερρών η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 554 επισκέπτες