Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Π.Ε. Σερρών, από τα βάθη της καρδιάς μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντας μου ισχυρή φωνή.
Στην διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου, είχα την ευκαιρία να ακούσω ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.


Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατέκτησε το υψηλότερο ποσοστό προοδευτικού κόμματος στην Ευρώπη. Αναδεικνύεται στον κυρίαρχο πόλο της κεντροαριστεράς στη χώρα μας και αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη για την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης.
Με γοργά βήματα, όπως ξεκαθάρισε και ο Α. Τσίπρας, οφείλουμε να κάνουμε συμμέτοχους σε αυτή τη προσπάθεια τους χιλιάδες συμπολίτες που αγκάλιασαν τον ΣΥΡΙΖΑ όλη αυτή τη περίοδο και να απευθυνθούμε στους 1.800.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν. Αυτό οφείλουμε να πράξουμε και στο νομό Σερρών.

Με ευθύνη για τον παρόν και το μέλλον του τόπου μας και με σκοπό μια σοβαρή, τεκμηριωμένη και υπεύθυνη αντιπολίτευση, δηλώνω παρών, ως ενεργός πολίτης.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου, τους φίλους, που στάθηκαν στο πλευρό μου αυτή τη περίοδο, αναγνωρίζοντας πως μπορώ κι εγώ σε σημαντικό βαθμό να συνεισφέρω στο συλλογικό αγώνα. Τους φίλους που δεν ανήκουν στην οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και εμπιστεύθηκαν την υποψηφιότητα μου ώστε να υποστηρίξω το σχέδιο της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης.

Απέδειξαν, πως η Προοδευτική Συμμαχία μπορεί και πρέπει να γίνει χειροπιαστή πραγματικότητα και πως οι ιδέες, οι αξίες και οι αρχές του κόσμου της προοδευτικής παράταξης, βρίσκουν ξανά περπατησιά στην κοινωνία.
Πάνω απ’ όλα όμως, να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τη σύζυγο και την κόρη μου, τους γονείς μου και τα αδέρφια μου, για τη στήριξη τους, όχι μόνο στην πολιτική, αλλά κυρίως στη ζωή.

Η 7 Ιούλιου ήταν η αρχή. Συνεχίζουμε..

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...