Πλησιάζει Κυριακή και μια γοητευτική κυρία σου ψιθυρίζει επίμονα στο αυτί: «Μην πας να ψηφίσεις, τίποτε δεν μπορείς να αλλάξεις».


Η αποχή.
Αυτοί οι οποίοι την εξέθρεψαν με τις πολιτικές τους, τώρα την ξορκίζουν, πολύ απλά για να βγουν τα νούμερά τους, οι έδρες τους.
Σε αντάλλαγμα δεσμεύονται να κάνουν τον «άσπρο σκούφο», «σκούφο άσπρο», με υποσχέσεις που δεν δεσμεύουν παρά εσένα που τις ακούς. Και το ξέρεις.

Χρόνια τώρα είσαι ακροατής έργων και καταναλωτής λόγων.
Την Κυριακή μην απέχεις από την κάλπη, η αποχή τους κρατά στη ζωή!
Μην γυρίσεις την πλάτη στην κάλπη, γιατί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η πολιτεία τους θα σ’ ακολουθεί. Και θα σε ματώνει…
Την Κυριακή, μέσα από την κάλπη και τη Δευτέρα με τη ΜέΡΑ στη Βουλή, χτίζουμε τη δική μας πολιτεία, των ίσων ευκαιριών, της δημιουργίας, της αξιοπρέπειας.

Μην τους χαρίζεις τα νιάτα σου, τα χρόνια σου.
Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου, άδραξε τη ΜέΡΑ. Πάρε πίσω τη ζωή σου.
Η στιγμή είναι ιστορική. Κάνε τον θυμό, την αγανάκτηση, την απογοήτευσή σου, καταλύτη της ιστορίας, της Ιστορίας σου.Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...