Την κεντρική ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην Θεσσαλονίκη, έκλεισε με ένα δυνατό και αισιόδοξο χαιρετισμό ο Κωστής Ιωαννίδης, υποψήφιος βουλευτής Σερρών με το ΜέΡΑ25. Ξεκινώντας -και αναφερόμενος στην επομένη των εκλογών- τόνισε τη φράση "'έρχεται η άνοιξη στις καρδιές μας" και κλείνοντας εξέφρασε την βαθιά του πεποίθηση πως το ποσοστό του ΜέΡΑ25 στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των δημοσκοπήσεωνΣτην σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, o Κωστής Ιωαννίδης αναφέρει:

Χθες, με μεγάλη μου χαρά, έκλεισα με έναν δυνατό και αισιόδοξο επίλογο, την κεντρική ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη.
Η Θεσσαλονίκη, χθες, ένωσε τη φωνή της με το ΜέΡΑ25 σε μια μεγάλη γιορτή, με όλους εμάς τους υποψήφιους βουλευτές και τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μια καταιγιστική ομιλία. Τρεις μέρες πριν από τις εκλογές το μήνυμά μας παραμένει ένα: Αυτή η Φωνή Πρέπει να Είναι στη Βουλή.

Στις εκλογές της 7/7 #ΨηφίζουμεΜέΡΑ25

 

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...