Με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παναγιώτη Πολυμέρη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καρπουχτσής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα. Ο κ. Καρπουχτσής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Κώστας Καρπουχτσής και Παναγιώτης Πολυμέρης συζήτησαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ έγινε αναφορά και στις χρηματοδοτήσεις που έλαβε ο Δήμος Νέας Ζίχνης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Ο εν λόγω δήμος ενισχύθηκε με το ποσό των 2,946 εκ. ευρώ. για έργα ύδρευσης, συντήρησης σχολικών κτιρίων κ.α.

«Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας με κάθε τρόπο. Το Υπουργείο Εσωτερικών αύξησε τους πόρους προς τους ΟΤΑ και δημιουργήθηκαν νέα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στοχευμένη ενίσχυσή τους. Με το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» έγιναν και γίνονται έργα σε δήμους και περιφέρειες προς όφελος των πολιτών» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...