Από την περιοδεία σε Αχλαδοχώρι και Καπνόφυτο όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία παραπάνω είναι συγκινητική η αποδοχή και η ζεστή υποδοχή.

Οφείλει να επισημάνει ο Κωστής την επιμονή των κατοίκων και των δύο χωριών στην ολοκλήρωση του δρόμου που ενώνει Αχλαδοχώρι και Καπνόφυτο.

Ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά που μοιράστηκαν μαζί του τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη ζωή τους και διαβεβαιώει πως σε περίπτωση εκλογής του το γραφείο του θα είναι στη διάθεσή όλων όχι με το συμβατικό ρόλο ενός πολιτικού γραφείου αλλά κυρίως ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ κράτους και πολίτη

Ο Κωστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους μικροπωλητές διότι όλοι πλέον γνωρίζουν ότι είναι ενάντια στα πολυκαταστήματα των οικονομικών καρτέλ που εξαφανίζουν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία.





















Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...