Πολύ καλή για το ΚΙΝ.ΑΛ η επιλογή του προϊσταμένου του ΟΠΕΚΕΠΕ Σερρών κ Κώστα Οικονόμου ο οποίος είναι ένας από τους οχτώ υποψηφίους βουλευτές στο Ν Σερρών.


Ο κ Οικονόμου είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων άριστος στην δουλειά του που καθημερινά κερδίζει πόντους στην μάχη του σταυρού αφού η αποδοχή του από τους Σερραίους Αγρότες δεν περιχαρακώνεται μόνο στα όρια του ΚΙΝ.ΑΛ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

- Ο Κωνσταντίνος Οικονόμου γεννήθηκε στο Μικρό Σούλι Σερρών όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αρρένων της Θεσσαλονίκης, απέκτησε το πτυχίο του οικονομολόγου από την σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

- Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας σε πολλές επιμορφωτικές ημερίδες που διοργανώθηκαν από το τοπικό τμήμα του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

- Από το 1974 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Συμμετείχε στις Περιφερειακές εκλογές το έτος 2014 ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της « ΕΛΙΑΣ» στον Νομό Σερρών, όπως επίσης μετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2015 με λίστα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

- Εργάσθηκε ως οικονομολόγος- στέλεχος επιχειρήσεων από το έτος 1985 και αργότερα από το έτος 1990 άσκησε το επάγγελμα του ιδιοκτήτη φοροτεχνικού γραφείου και συμβούλου επιχειρήσεων.

- Το έτος 2005 διορίσθηκε μέσω ΑΣΕΠ στον ΟΠΕΚΕΠΕ Σερρών, όπου υπηρετεί έως και σήμερα.

- Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Ισπικούδη, καθηγήτρια Αγγλικών με την οποία απέκτησε έναν γιό.

- Γνωρίζει σε πολύ καλό επίπεδο και μιλάει Αγγλικά και Σερβοκροατικά.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...