Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην πόλη των Σερρών. Αφού ολοκλήρωσα τις πρώτες μου σπουδές στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), ξεκίνησα να δουλεύω ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

Συνέχισα τις σπουδές μου παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» ενώ τώρα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» του ΔΠΘ.

Η επαγγελματική μου διαδρομή περιλαμβάνει σχεδόν τη μισή Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα στη συνέχεια τις Κυκλάδες, τη Χίο αλλά και την Ήπειρο καταλήγοντας φέτος στην πόλη μου τις Σέρρες. Νιώθω ευλογία που ζω και εργάζομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και στο 13ο Δημοτικό σχολείο Σερρών.
Λείπει όμως η μισή γενιά μου σε ξένες χώρες. Η έλλειψη σταθερότητας και προοπτικής, η ανεργία οδήγησε τους νέους μας στο εξωτερικό, οπού ζουν, εργάζονται και πολλές φορές διακρίνονται και μεγαλουργούν.

Θεωρώ ότι η φυγή των νέων ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη πληγή της κρίσης, η αιμορραγία της πατρίδας μου. Αγανακτώ με τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης που δεν είναι άλλοι από τους υπηρέτες του πολιτικού κατεστημένου. Δεν αρκεί όμως μόνο να αγανακτούμε. Η αγανάκτηση βάζει μπροστά μας καθήκοντα.

Πήρα την απόφαση να εκτεθώ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με την παράταξη του ΜέΡΑ 25 καθώς είναι η μόνη παράταξη η οποία έχει ως κύριο μέλημά της «την ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας του ελληνικού λαού» και  περιλαμβάνει ένα ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα με βάση την αρχή του σεβασμού στον Έλληνα πολίτη. 

Σίγουρα μας αξίζει κάτι καλύτερο.
Τι λες;

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε ΜεΡΑ 25…

Ψηφίζουμε λογική και αξιοπρέπεια…

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...