Η υποψηφιότητα του Λασπά Αναστασίου είναι μια υπεύθυνη, σοβαρή επιλογή κάθε Σερραίου πολίτη, η οποία δίνει νέα δυναμική και προοπτική για το μέλλον του νομού μας.


Γνώστης των αγροτικών ζητημάτων μέσα από την παραγωγική διαδικασία, εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής αγωνίστηκε για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών μας και ως οικονομολόγος θα συμβάλλει ενεργά και με συνέπεια στην οικοδόμηση μιας σύγχρονης, ισχυρής και βιώσιμης παραγωγικής βάσης.
Η κρίση των πολιτών είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στη δυναμική αυτή με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και της χώρας.

Ποιός είναι ο Λασπάς Αναστάσιος

Ο Λασπάς Αναστάσιος του Ευαγγέλου είναι Δάσκαλος και Οικονομολόγος, μέλος του Ο.Ε.Ε., με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση - Οργάνωση Ε.Μ. και Μετεκπαίδευση (Διδασκαλείο ΑΠΘ). Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Ν. Σερρών.

Συνδικαλιστής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επί 25ετία, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σερρών, Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Σερρών για συνεχόμενα 10 έτη και σε πανελλαδικό επίπεδο αντιπρόσωπος ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ. Γεννημένος στις 6-3-1966 στην Πεντάπολη Σερρών και κατοικεί στην πόλη των Σερρών.

Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Μανταρλή Χριστίνα (καταγωγή από Κοίμηση Σερρών) και πατέρας του Βαγγέλη (26 ετών) Δασκάλου Ειδικής Αγωγής και της Πετρούλας (23 ετών) φοιτήτριας Γεωπονίας στο ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ (1983-2013) και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (2014-2019).

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...