Με ένα πλούσιο βιογραφικό, μας συστήνεται ο Υποψήφιος  Βουλευτής Νομού Σερρών Κωστής Ιωαννίδης:

Ονομάζομαι Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Κωστής),  και κατάγομαι από το Άγκιστρο Σερρών  

Ο πατέρας μου Παύλος Ιωαννίδης,  είναι Ποντιακής καταγωγής ενώ η μητέρα μου Μαρία Ιωαννίδου του γένους Ζαχαριουδάκη κατάγεται από την Κρήτη από τον Πλάτανο Αμαρίου. Οι γονείς μου υπήρξαν οικονομικοί μετανάστες  στην τότε δυτική Γερμανία εκεί όπου και γεννήθηκα. Σε ηλικία 6 ετών επαναπατριστήκαμε στην Ελλάδα. Μεγάλωσα σε ένα ακριτικό χωριό στο οποίο διδαχτικά το τι σημαίνει επιμονή και υπομονή. Είμαι παντρεμένος με την Ινγκα Ζουρκό η οποία κατάγεται από τη Λευκορωσία.

 • Είμαι ξενοδόχος και ιδιοκτήτης οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας και restaurant στο Άγκιστρο Σερρών.
 • Επίσης είμαι ιδιοκτήτης και διευθυντής σε συμβουλευτική  εταιρεία ξενοδοχειακής διοίκησης.
 • Σταθερό  κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και εμπειρίας αποτελεί η  διεύθυνση επώνυμων τουριστικών επιχειρήσεων – κυρίως ξενοδοχείων – σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ.
 • Έχω εργαστεί σε όλες τις βαθμίδες μιας  επιχειρήσεις ξεκινώντας από τη χαμηλότερη βαθμίδα αυτή του βοηθού σερβιτόρου. Τυγχάνω πλέον πανευρωπαϊκής αναγνώρισης όσον αναφορά τις ικανότητές μου στην διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων.
 • Είμαι εκλεγμένος γενικός γραμματέας  του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου ΕλληνοΡωσικών Σχέσεων.
 • Είμαι απόφοιτος της Ανωτάτης Ξενοδοχειακής και Γαστρονομικής Σχολής του Μονάχου της Γερμανίας.
 • Έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Λίβερπουλ της  Αγγλίας στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης.
 • Στην Ελλάδα έχω αποφοιτήσει από το τμήμα μάρκετινγκ και διαφήμισης.
 • Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλά σεμινάρια και ημερίδες ξενοδοχειακής διοίκησης και τουριστικής ανάπτυξης.
 • Υπήρξα πρωτεργάτης στη δημιουργία της αναπτυξιακής  πολυμετοχικής εταιρίας των κατοίκων Αγκίστρου η οποία έχει νοικιάσει από τον δήμο Σιντικής  τις ιαματικές πηγές Αγκίστρου. Η εταιρία απαρτίζεται από 270 μέτοχους με ισόποσες μετοχές  όλοι κάτοικοι Αγκίστρου. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η απασχόληση των κατοίκων Αγκίστρου.
 • Αρθρογραφώ συχνά πάνω στο επαγγελματικό αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούμαι αλλά και στα  διάφορα προβλήματα που έχει ο νομός μας για τα οποία προτείνω λύσεις όχι μόνο διαπιστώσεις.
 • Υπήρξα από τους πρώτους που κατέθεσε αγωγή κατά τράπεζας για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Eλληνικής δικαιοσύνης
 • Έχω συμμετάσχει ενεργά και έχω βρεθεί μέχρι και στο ευρωκοινοβούλιο για το θέμα των  γερμανικών αποζημιώσεων
 • Εχω εκφράσει την αντίθεσή μου επισήμως και έχω κάνει ενέργειες στο Ευρωκοινοβούλι, για το θέμα της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή Μαύρα Λιθάρια, στο χωριό  μου, το Άγκιστρο Σερρών
 • Πιστεύω ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική

Είμαι πολύ μεθοδικός και βασίζομαι στην ομαδικότητα. Με χαρακτηρίζει η λήψη άμεσων και στοχευμένων αποφάσεων. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου πάντα και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Πιστεύω στον εαυτό μου, στις γνώσεις και τις δυνάμεις μου. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησα τη καριέρα μου χωρίς να έχω την υποστήριξη κάποιου στο δύσκολο χώρο του τουρισμού. Με καταξίωσε η επιμονή μου για το τέλειο αποτέλεσμα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου και της επαγγελματικής μου καριέρας και ο σεβασμός μου στον άνθρωπο, την προσωπικότητα  και τις ανάγκες του. Με διακρίνει η αξιοκρατία και η τιμιότητα.

Η σχέση μου με την Eκκλησία είναι άριστη. Επίσης διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κοιμήσεως  της Θεοτόκου στο Χάμπτον των Ηνωμένων πολιτειών. Επισκέπτομαι συχνά το Πατριαρχείο και διατηρώ στενές  σχέσεις με τον Πατριάρχη.Εκπροσωπώ το νέο, το καινούργιο, το όχι φθαρμένο, το ανατρεπτικό που μπορεί να δημιουργήσει  μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη, μια Ελλάδα που μπορεί να δώσει μια νέα ποιότητα ζωής στους Έλληνες. Μία στάση ζωής που βρήκε εύκολα έκφραση στις θέσεις του ΜέΡΑ25 και του Γιάνη Βαρουφάκη. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του ψηφοδελτίου του και ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Ψήφος στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα.
Διαβάστε επίσης:

 • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...