Αριάδνη Παπαφωτίου, υποψήφια Δήμαρχος στο Δήμο Σερρών, Αθανάσιος Μασλαρινός, υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Βισαλτίας, Λένια Ιωαννίδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον ίδιο Δήμο με τον Αθανάσιο Μασλαρινό, Νάντια Δερέμπεη , υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Ιορδάνης Ξανθόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη.


Όλοι τους Δημοσιογράφοι, που φιλοδοξούν να βάλουν το λιθαράκι τους στη βελτίωση της ζωής των Σερραίων πολιτών. Όλοι τους με πολύχρονη πείρα στα ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (κι όχι μόνο).

Είναι γεγονός ότι ο Δημοσιογράφος, επειδή από τα πρώτα του βήματα παρακολουθεί και καταγράφει τα γεγονότα στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στις Κοινότητες διαμορφώνει μια πληρέστερη ΄άποψη γύρω από τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι, θεωρεί ότι η συμβολή του στη Διοίκηση θα αλλάξει «πράγματα», θα προσθέσει μια πινελιά διαφορετική στην εικόνα της αυτοδιοίκησης, θα δώσει ερεθίσματα για τη λύση προβλημάτων. Μένει να το δούμε να επιβεβαιώνεται ή όχι . . .

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...