Με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social η Φωτεινή Αραμπατζή ευχήθηκε στους συνυποψηφίους της καλό αγώνα και καλή επιτυχία, ύστερα από την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών από τη ΝΔ, για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δείτε εδώ τι έγραψε

https://www.facebook.com/arampatzi.fot/posts/1636921986440117

Εύχομαι σε όλες και σε όλους τους υποψηφίους της ΝΔ του Νομού μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη μάχη, που θα δώσουμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου!

Στόχος όλων μας, να συμβάλουμε ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι όχι απλά η αδιαφιλονίκητη πρώτη δύναμη στις Σέρρες αλλά να στείλουμε, με την δύναμη των πολιτών, πανελλαδικά το πιο ηχηρό μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, που έρχεται.

Για μια Ελλάδα πιο Φωτεινή, που θα δικαιώσει τις θυσίες και τους κόπους όλων μας!

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Κώστας Καρπουχτσής, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κκ Θεολόγο. Η συνάντηση διεξήχθη σε «ιδιαίτερα θερμό κλίμα» και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2019 επίσκεψη εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αθανάσιο Ματάκο και την Αναπληρώτρια διοικήτρια Λαμπρινή Καφτατζή.

Με στόχο την κατάκτηση μίας έδρας χωρίς να αποκλείουν και δεύτερη για το Ν.Σερρών ρίχνεται στη «μάχη» των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ – σε τοπικό επίπεδο, ανέφερε το στέλεχος του κόμματος Φιντίας Βελίκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών.

Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η αναδιάρθρωση και να ενισχυθεί η αστυνομική διεύθυνση στον Νομό Σερρών επισήμανε ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Πασχάλης Τόσιος. Κατά την συνάντηση του με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Σερρών και με τον Αστυνομικό Διευθυντή υπογράμμισε ότι οι σοβαρές ελλείψεις όχι μόνο υποτιμούν το φρόνιμα του Έλληνα αστυνομικού αλλά θέτουν σε κίνδυνο και την ασφάλεια του Σερραίου πολίτη.

Στην Κερκίνη και στον Λιθότοπο βρέθηκε πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία" Κώστας Καρπουχτσής. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κερκίνη ο κ. Καρπουχτσής παρακολούθησε τις παραδοσιακές ιπποδρομίες ένα έθιμο, το οποίο αναβιώνει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα χάρη στους νέους του χωριού δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές.

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής. Ο κ. Καρπουχτσής στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο αγροτουριστικής ανάπτυξης, όπως αυτή του «Οικοπεριηγητή», στην τοπική κοινότητα Κερκίνης, αλλά και επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα με πρώτη ύλη το βουβάλι και τα παράγωγά του.

ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΤΟΣΙΟΣ
ΛΙΟΥΤΑ
antallaktikaonline 300x200