Μία νίκη της ΝΔ, μία Ήττα σοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Πανελλήνια η ΝΔ πήρε 40,8% δηλαδή 100.000 ψήφους περισσότερους από τις εκλογές του 2019 αν και κυβέρνησε 4 έτη. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 20,1% δηλαδή έχασε 600.000 ψήφους από τις εκλογές του 2019.

Οι λόγοι, πολλοί. Κατ αρχήν εκεί στο συριζα μέχρι κι αυτήν την στιγμή δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται. Αυτοί συνεχίζουν λες και ήταν ένα «απαλό χάδι» η ήττα τους. Η ΝΔ με σταθερό λόγο κατάφερε και πέρασε πως είναι η ήρεμη δύναμη για το αύριο. Έστειλε στα αζήτητα τις υποκλοπές, τα Τέμπη κλπ, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα, βολόδερναν μες τις αντιφάσεις τους για κυβερνήσεις συνεργασίας, ανοχής κλπ, με το ζόρι!! Ανεχόταν τον ανεκδιήγητο Βαρουφάκη να λέει τις χαζομάρες για δήμητρες αντί να τον ξεκόψουν. Μάλιστα το ενίσχυσαν με το τοπικό νόμισμα! Που ζουν δεν ξέρω. Έτρωγε τα μούτρα του από το ΚΚΕ κι αυτοί επέμειναν. Το ΠΑΣΟΚ τους έφτυνε κι αυτοί έλεγαν πως βρέχει! Μέσα σ αυτό το αλαλούμ, επικράτησαν οι μικροί-μοιραίοι σταλινίσκοι, οι κάτω του μετρίου, που νόμιζαν πως είναι ινστρούχτορες και πως θα πάρουν τις εκλογές με τα «παλτά» που βάλανε ως υποψηφίους, οι οποίοι ήταν ότι ποιο χειρότερο για ένα κόμμα εξουσίας.

Και μια που είμαστε Σερραίοι ας πούμε ως παράδειγμα τις Σέρρες. Όπως όλοι είδαμε η ΝΔ κράτησε τις δυνάμεις της από τις εκλογές του 2019 και πήρε ποσοστό 47,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από 23% περίπου έπεσε στα 14,4%!! Καταβαραθρώθηκε!!, αυτό έχει ονοματεπώνυμο.

Ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα (η αυτός δεν έχει άποψη?) να βάλει υποψηφιότητα στον Ν Σερρών. Αποδείχθηκε ότι αυτό που φωνάζαμε όσοι ακόμη έχουμε λίγο δράμι μυαλό πως θα συσπειρώσει τον Καραμανλή. Άδικο είχαμε!! Ποιος Φωστήρας κατάρτισε τέτοιο ψηφοδέλτιο ήττας στις Σέρρες. Που πάς ξυπόλυτος στ αγκάθια!!

Έβαλε 3 γυναίκες που δεν τις γνώριζε κανένας, μπορούσε να βάλει την κ. Κόλια πχ., (μην μου θυμώνετε κυρίες μου, εσείς δεν φταίτε, ούτε το λέω αρνητικά, μιλάμε για κόμμα εξουσία τώρα!!), από δε τους άνδρες άσε!! Την αφεντιά του ο Αλέξης, (τρομάρα μας, αντί να πάρει ο σύριζα κανένα ψήφο παραπάνω έχασε ψήφους, μην φοβάστε «συντρόφια» κάνετε και καμιά κριτική δεν θα πάθετε τίποτα), έναν συνταξιούχο δάσκαλο που εγώ προσωπικά πρώτη φορά άκουγα το όνομα του!! φαίνεται τον έβαλε για να σαρώσει τον Ν. Σερρών. Αυτόν τον έσπρωχνε ο συντοπίτης του (τον πήρε στο λαιμό του) που αν δεν κάνω λάθος έχει αδελφό δημοσιογράφο και νομίζει πως έγινε παράγοντας.. τι ζούμε θεέ μου... ο άλλος ήταν ο κουμπάρος του Καλογήρου, ο κολλητός του τσίπρα. ο οποίος καλογήρου, επειδή έχει το μούσι του αείμνηστου Γεννηματά, νομίζει πως έγινε Γεννηματάς. Ο δε Αβραμπάκης, απλά είναι ΠΑΣΟΚ. Τέτοιο παραγοντιλίκι ούτε τα παλιά χρόνια είχε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για «ντίβες» που νόμιζαν πως θα γινόταν κομισάριοι στον Ελληνικό λαό. Ένα αριστερό κόμμα δίχως έναν αριστερό υποψήφιο!! Δεν μπορεί, δουλεύεται τον ελληνικό λαό.. Τους προτείνω αν έχουν λίγο πολιτικό ήθος, οι υπεύθυνοι, όπως η μισή Νομαρχιακή του Συριζα μαζί με τον γραμματέα τους και τους μισούς γύρω από τον τσίπρα, να παραιτηθούν.

Για να μην παρεξηγηθούμε, πάντα πολιτικά μιλάμε. Ως άνθρωποι μου είναι όλοι συμπαθείς…απλά πολιτικά, πολύ μικρού αναστήματος.
Επειδή σας ξέρω, τώρα θα σας φταίει ο λαός!! Ο λαός είναι μια χαρά, το πρόβλημα το έχετε εσείς. Απ ότι κατάλαβα, αυτό δεν είναι κόμμα, παιδική χαρά είναι.

Εύχομαι να ανακάμψετε, γιατί αλλιώς έρχεται το ΠΑΣΟΚ και διαφαίνεται το φάντασμα του 3%. Φύλακες γρηγορείτε.

Ααα, απολαύστε τον μητσοτάκη μια τετραετία.

Γιάντσιος Ιωάννης
Δικηγόρος Σερρών-6976639687
Σέρρες 22-05-2023

Διαβάστε επίσης:

  • Και ο μήνας έχει εννιά.. Γνωστοί, φίλοι, κάτι ξαδέρφια κάτι μπατζανάκια, επενδυτές, αγωνιούν μη τυχόν και αποδειχθεί ότι ο Δήμαρχος Σερρών δεν έπραξε τα δέοντα για την άμεση αποκατάστασ...
  • Αν ήσουν Δήμαρχος…. Και το ερώτημα είναι απλό και απευθύνεται σε όλους;Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου και σε έχουν ενημερώσει ότι απαιτούνται 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια τ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 408 επισκέπτες