serreslife

το… φουλ οι “μηχανές” του ΤΕΙ Σερρών.

Νέα, αγγλόφωνα μεταπτυχιακά τμήματα, ετοιμάζει το ΤΕΙ Σερρών.

Ορκίσθηκαν οι πρώτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών. Πρόκειται για τους πρώτους αποφοίτους του αυτόνομου, Ελληνόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών MBA, στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του αντίστοιχου τμήματος του ΤΕΙ Σερρών. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, έχει τρεις κατευθύνσεις. Η πρώτη κατεύθυνση αφορούσε στα πληροφοριακά συστήματα στη Διοίκηση. Η δεύτερη ήταν “κοστολόγηση και ελεγκτική” και η τρίτη ήταν το γενικό MBA. Η ορκωμοσία έγινε στο συνεδριακό κέντρου του Τεχνολογικού Ιδρύματος “Ευαγόρας Παληκαρίδης”. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών Δημήτρης Πασχαλούδης εμφανώς ικανοποιημένος τονίζοντας την πολύ καλή πορεία του τμήματος, ενώ ανακοίνωσε πως από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει κι ένα αγγλόφωνο, μεταπτυχιακό τμήμα πάνω στον τουρισμό, στο πλαίσιο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης στο ΤΕΙ Σερρών
Ορκίστηκαν οι πρώτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές

“Θα υπηρετώ και θα θεραπεύω τις αξίες, τις τέχνες και την επιστήμη, των οποίων έγινα γνώστης. Με ανοιχτό πνεύμα θα μελετώ και θα αποδέχομαι κριτικά όλες τις εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και τον πολιτισμό και με αταλάντευτη βούληση θα εντάξω στο ειδικό και γενικό συμφέρον, ως υπεύθυνος πολίτης, για το καλό της πατρίδας μας”.
Με αυτές τις λέξεις, ορκίσθηκαν οι πρώτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών. Πρόκειται για τους πρώτους αποφοίτους του αυτόνομου, Ελληνόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών MBA, στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του αντίστοιχου τμήματος του ΤΕΙ Σερρών.
Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, έχει τρεις κατευθύνσεις. Η πρώτη κατεύθυνση αφορούσε στα πληροφοριακά συστήματα στη Διοίκηση. Η δεύτερη ήταν “κοστολόγηση και ελεγκτική” και η τρίτη ήταν το γενικό MBA.
Η ορκωμοσία έγινε στο συνεδριακό κέντρου του Τεχνολογικού Ιδρύματος “Ευαγόρας Παληκαρίδης”.
Ο σκοπός επετεύχθη και στο ΤΕΙ Σερρών επικρατεί ικανοποίηση, μετά την ορκωμοσία των πρώτων μεταπτυχιακών φοιτητών.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών Δημήτρης Πασχαλούδης εμφανώς ικανοποιημένος τονίζοντας την πολύ καλή πορεία του τμήματος, ενώ ανακοίνωσε πως από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει κι ένα αγγλόφωνο, μεταπτυχιακό τμήμα πάνω στον τουρισμό, στο πλαίσιο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
“Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι στο Τμήμα, αλλά και ως Πρόεδρος είμαι ευτυχισμένος, γιατί εκτός από το αγγλόφωνο στη διοίκηση επιχειρήσεων, ξεκινάει και το αγγλόφωνο του τμήματος πληροφορικής και επικοινωνιών,” επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος εξέφρασε την ευχή από το Φεβρουάριο να ξεκινήσει και το τμήμα μηχανολογίας, με αντικείμενο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ο κ. Πασχαλούδης τόνισε πως η πρώτη ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι ουσιαστικά το σημείο “μηδέν” και πρόσθεσε:
“Έχουμε να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα, αρκεί να υπάρχει μέλλον γι’ αυτά τα παιδιά, σ’ αυτή την πατρίδα που αγαπάνε και είναι κρίμα να φεύγουν, γιατί γίνεται μια επένδυση από τον Έλληνα φορολογούμενο”.
Από την πλευρά τους και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόκτηση του συγκεκριμένου πτυχίου και παρότρυναν και τους υπόλοιπους φοιτητές να ακολουθήσουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα, τονίζοντας πως θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελλοντικών τους σχεδίων.
Ζωή Χειμωνίδου

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 257 επισκέπτες