trofima_dianomiΗ Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις που πάρθηκαν και αφορούν το  πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων  2011, αρχίζει η διανομή των προϊόντων στους επιλέξιμους φορείς  της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στις 29-11-2011 με πρώτο προϊόν την γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ .

Η διανομή στους φορείς θα γίνει στο1ο χιλιόμετρο Σερρών –Νιγρίτας  (έξω από τα ψυγεία Ταυλαρίδη).

Το πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής τροφίμων της Ε.Ε. έτους 2011  σε απόρους της χώρας περιλαμβάνει ζυμαρικά (μακαρόνια , μακαρονάκι κοφτό, κριθαράκι), λευκασμένο μακρύσπερμο  ρύζι ,φέτα και γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ.

Η διανομή των άλλων προϊόντων θα γίνει αργότερα.

Εντός δύο μηνών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, οι φορείς υποχρεούνται να διανέμουν τα προϊόντα στους τελικούς δικαιούχους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Τρικάλων.
Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, ξεπερνά φέτος κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τους 17.000 περίπου δικαιούχους.

Πρόκειται για άπορα άτομα και συγκεκριμένα αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και γι΄αυτό τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 329 επισκέπτες