Δεν μπορούν να συμφωνήσουν οι καταστηματάρχες για το θερινό ωράριο στις Σέρρες. Με ανακοίνωση που δημοσίευσε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Σερρών, ενημέρωνε το καταναλωτικό κοινό πως τροποποιείται το ωράριο των καταστημάτων λόγω καύσωνα. Ανέφερε πως όλα τα απογεύματα, πλην της Πέμπτης, τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά, ενώ υπήρχαν και μικρές αλλαγές στα ωράρια.

Όπως φαίνεται η απόφαση αυτή δεν αντιπροσώπευε το σύνολο των επαγγελματιών της αγοράς με αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις για την εν λόγω ανακοίνωση.

Έτσι, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, διευκρινίζει ότι “προτείνει” και δεν επιβάλλει το θερινό ωράριο… οπότε όποια καταστήματα θέλουν θα είναι κλειστά τα απογεύματα, πλην Πέμπτης, και όποια θέλουν θα λειτουργούν κανονικά τα απογεύματα της Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής!

serreslife

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 221 επισκέπτες