Ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι της αναδόχου εταιρείας του έργο μετατροπής του καυστήρα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στις Σέρρες, όπου τη Δευτέρα έχασε την ζωή του από έκρηξη στον καυστήρα ένας 11χρονος μαθητής.

Συγκεκριμένα, από τους πληρεξούσιους δικηγόρους Καλλιόπη Κλ. Βαλταδώρου και Στέργιο Α. Γαλάνη, σημειώνεται σχετικά:

«Αναφορικά με το δυστύχημα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 στο 9ο δημοτικό σχολείο του Δήμου Σερρών, εκ μέρους του διαχειριστή της αναδόχου εταιρείας του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων στο Δήμο Σερρών» και του ηλεκτρολόγου του έργου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 11χρονου μαθητή και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους δύο μαθητές που τραυματίστηκαν.

Είναι αδιανόητος ο πόνος τους και τίποτε δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Δεν υπάρχουν λόγια για το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα. Σεβόμενοι το πένθος αυτών των ανθρώπων δεν θα κάνουμε καμία άλλη δημόσια δήλωση.

Oι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταδείξει τους πραγματικά υπαίτιους. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα των εντολέων μας για όσους μη σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας τους κατονομάζουν και τους καταδικάζουν εκ προοιμίου».

Διαβάστε επίσης: