Δυο σκηνές εχει στήσει ο στρατός, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό την υποδοχή παιδιών που μπορεί να είναι πιθανά κρούσματα κορονοϊού, έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά.

Τα παιδιά, με ύποπτα κρούσματα του ιού, θα οδηγούνται σε αυτές τις σκηνές, οπου έχουν στηθεί οι απαιτούμενες υποδομές και θα εξετάζονται απο γιατρούς του Νοσοκομείου με την συνδρομή του νοσηλευτικού προσωπικού.

Με τη γρίπη να βρίσκεται σε έξαρση και τα παιδιά να είναι κατά κύριο λόγο περισσότερο επιρρεπή σε αυτήν το Νοσοκομείο Σερρών προχώρησε στην απόφαση αυτή στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού καθώς τα παιδιά δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά ή ασθενείς και έτσι δεν θα κινδυνεύουν τα ίδια αλλά και θα αποφεύγεται η διασπορά του ιού.

Διαβάστε επίσηςΕσείς τι έχετε να πείτε γι'αυτό το «έγκλημα» κ.Υπουργέ ;

Διαβάστε επίσης:

  • Έρχεται νέα δομή μεταναστών στις Σέρρες; Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα απασχόλησε την τοπική κοινωνία καθώς κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν την σοβαρή πιθανότητα δημιουργίας νέας Δομής προσφύγων/μετανασ...
  • Διέρρηξαν το κτήριο του Ορφέα Σερρών Άγνωστοι διέρρηξαν το ιστορικό κτήριο του Ορφέα Σερρών, με τον Πρόεδρό του Χαράλαμπο Φώτογλου, να είναι σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε. Διαρρήκτες β...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 435 επισκέπτες