Είχε απασχολήσει και την αστυνομική διεύθυνση Σερρών paratiritis
police_serres.jpg28χρονος που κατάγεται από την Αθήνα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολίχνης ύστερα από καταγγελία ιδιώτη, ο οποίος κινδύνεψε να πέσει θύμα του δύο φορές. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ο νεαρός νοίκιασε τον περασμένο Μάρτιο αυτοκίνητο από εταιρεία, το οποίο δεν επέστρεψε ποτέ, του προξένησε μάλιστα μικρές φθορές.

Δηλώνει υδραυλικός, αλλά γύριζε σ΄ όλη την Ελλάδα και νοίκιαζε αυτοκίνητα από εταιρείες, τα οποία στη συνέχεια προσπάθησε να πουλήσει μέσω αγγελιών εφημερίδων, εισπράττοντας μικρές προκαταβολές. Το ίδιο κατηγορείται ότι πράττει με διαμερίσματα προς ενοικίαση, τα οποία όμως δεν του ανήκουν.

Ο 28χρονος έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες διαδοχικά τις αστυνομικές διευθύνσεις της Αθήνας, της Λάρισας και των Σερρών για παρόμοιες απάτες και έχει συλληφθεί πολλές φορές για τέτοιες υποθέσεις. “Εφυγε από την πρωτεύουσα, καθώς εκεί πλέον τον γνωρίζουν”, έλεγε με νόημα αστυνομικός  που ασχολήθηκε με την περίπτωση του υδραυλικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως του επιβάλλονται μικρές ποινές και εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. 

Δημοσίευσε αγγελίες σε εφημερίδες, για να το... πουλήσει, στόχος του ήταν όμως να εισπράττει μικρές προκαταβολές. Ο ιδιώτης συναντήθηκε με τον νεαρό για να διαπραγματευτούν το αυτοκίνητο, αλλά διαπίστωσε πως ήταν ο ίδιος στον οποίο είχε δώσει προκαταβολή 100 ευρώ για τον ίδιο σκοπό πριν από μικρό χρονικό διάστημα. Ο ιδιώτης συγκράτησε τον 28χρονο και ειδοποίησε την αστυνομία, που τον συνέλαβε. 
Από την έρευνα των αστυνομικών της Πολίχνης διαπιστώθηκε πως μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε εξαπατήσει άλλον ιδιώτη, παρουσιάζοντάς του σπίτι προς ενοικίαση, το οποίο όμως δεν ήταν δικό του. Κατάφερε όμως να εισπράξει προκαταβολή 150 ευρώ, μέθοδο που φέρεται να χρησιμοποίησε και άλλες φορές στο παρελθόν. Ακόμη, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου εμφανίστηκε στο τμήμα και υποστήριξε πως ο 28χρονος κατέλυσε στο ξενοδοχείο του για μία εβδομάδα και εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει ούτε ένα ευρώ.

Διαβάστε επίσης: