Αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά με τα συνεργεία του Δήμου ήρθαν το πρωί της Πέμπτης οι επαγγελματίες της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή μετά και την απόφαση του δημάρχου Σερρών τα τραπεζοκαθίσματα να μαζευτούν από τη συγκεκριμένη οδό, όπως ακριβώς αποφάσισε το δημοτικό συμβουλίου.

Οι σκηνές εντάσεις που εκτυλίχθηκαν ήταν μεγάλες καθώς οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων δεν επέτρεψαν να φύγουν τα τραπέζια και οι καρέκλες έξω από τα μαγαζιά τους.

Οι επαγγελματίες αφού είδαν ότι ο Δήμαρχος δεν ερχόταν στα καταστήματα τους να συνομιλήσει μαζί τους αποφάσισαν να τον επισκεφτούν οι ίδιοι. Δυστυχώς βρήκαν την πόρτα του δήμαρχου κλειστή καθώς ο Πέτρος Αγγελίδης Αποφάσισε να δεχτεί μόνο τον δικηγόρο τους και τον πρόεδρο της ένωσης εστιατόρων.

Ανοιχτή Ψηφοφορία
Ψηφίστε NAI ή ΟΧΙ: Θέλετε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή;

Η αγανάκτηση των επαγγελματιών ήταν μεγάλη γιατί υποστήριξαν ότι χωρίς τραπέζια θα μείνουν πολλές οικογένειες χωρίς δουλειά, και οι ίδιοι δεν θα μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους.

Ο κύριος Σπυρόπουλος βγήκε άπρακτος από το γραφείο του κυρίου Δημάρχου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και όχι του συμβουλίου επικρατείας.

Ο Πέτρος Αγγελίδης ακόμη μια φορά ανέφερε πως πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο πεζόδρομος θα μετατραπεί σε ένα γήπεδο τραπεζοκαθισμάτων.

Από την πλευρά του νέος Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσαφης υπογράμμισε ότι δεν θέλει να πλήξει την επιχειρηματικότητα, και ότι θα θέσει το θέμα σε νέα βάση και εκ του μηδενός, ενώ στην εκπομπή 2 ώρες μαζί και την Μαρία Ναβαλη ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα διέλευσης στην Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Βγαίνοντας μάλιστα στους επαγγελματίες τόνισε ότι ανέφερε στο δήμαρχο ότι δεν έπρεπε αυτή η δημοτική αρχή να υλοποιήσει την απόφαση που πάρθηκε 1,5 πριν από το Δημοτικό συμβούλιο, αφού το ΣτΕ απάντησε θετικά τον Φεβρουάριο.

Η ένταση συνεχίστηκε και λίγο αργότερα όταν οι υπάλληλοι του Δήμου θέλησαν να υλοποιήσουν την απόφαση του Δημάρχου χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατόν.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

serreslife


serreslife


serreslife


serreslife


serreslife


serreslife


serreslife


serreslife

Διαβάστε επίσης: