paratiritisuniversal_channel_connx.jpgΤο Universal Channel, ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια του Universal Global Networks, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Conn-x TV ο ΟΤΕ. Η νέα πλατφόρμα του Conn-x TV, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από σήμερα , περιλαμβάνει σειρές που παράγονται στα στούντιο της Universal αλλά και ταινίες βραβευμένες.
Όπως ανακοινώθηκε, οι εκπομπές του Universal Channel έχουν προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και οι σειρές θα είναι μεταγλωττισμένες. 
Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες blockbuster αλλά και οι τελευταίοι κύκλοι επεισοδίων σειρών που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως: το reality "Flipping Out", οι κωμικές σειρές "Nurse Jackie" και "Μy Name is Earl", οι σειρές του NBC "30 Rock" και "Office", η βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά "Malcolm in the Middle", η επιτυχημένη σειρά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης "Law & Order" καθώς και η σειρά "Eureka", που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική. 
Όπως δήλωσε ο διευθυντής οικιακών πελατών του ΟΤΕ Πάνος αποτελεί μεγάλης στρατηγικής σημασίας υπηρεσία για τον ΟΤΕ, ο οποίος εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες φωνής και Ίντερνετ επεκτείνεται και στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης". 
Ήδη, το conn-x TV διατίθεται σε Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009 θα είναι εφικτή η χρησιμοποίησή του σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. 
Σε ό,τι αφορά το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αυτή ανέρχεται στα 15 ευρώ το μήνα σε προσφορά, συμπεριλαμβανομένου και του Universal Channel στα 40 κανάλια που μεταδίδονται ήδη. 

Διαβάστε επίσης: