Για τις 9 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της μήνυσης που είχε υποβάλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Μακεδονικών Συλλόγων, με την οποία ζητούσε να διαλυθεί η φιλοσκοπιανή Αδελφότητα των Ντόπιων Σερραίων “Κύριλλος και Μεθόδιος”, που δραστηριοποιείται στην Ηράκλεια.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιώργου Τάτσιου, Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Τον Μάρτιο του 2018 ως πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου που έβγαλε εφημερίδα όπου εξυμνούσε τους βούλγαρους κομιτατζήδες και την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν. Ο εισαγγελέας έκανε τη δουλειά του και εισηγήθηκε την διάλυση του συλλόγου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ το Ειρηνοδικείο Σιδηροκάστρου που ενέκρινε το καταστατικό του εν λόγω Συλλόγου. Μένει να γίνει πράξει η εισήγηση του Εισαγγελέα...έστω και στις 9 Απριλίου.

Η κυβέρνηση να αποφασίσει... αφού λένε ότι η συμφωνία της λίμνης θωρακίζει την χώρα μας από τις διεκδικήσεις δήθεν "μακεδονικής" μειονότητας εντός Ελλάδος... αυτεπαγγέλτως η Δικαιοσύνη να καταστήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα κόμματα και οργανώσεις των οποίων το καταστατικό υποστηρίζει την δήθεν ύπαρξη "μακεδονικής" μειονότητας.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ Αλέξη Τσίπρα...

Διαβάστε επίσης: