Συννεφιά προβλέπεται για τις Σέρρες την Τετάρτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Πέμπτη 14/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Έρχεται νέα δομή μεταναστών στις Σέρρες; Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα απασχόλησε την τοπική κοινωνία καθώς κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν την σοβαρή πιθανότητα δημιουργίας νέας Δομής προσφύγων/μετανασ...
  • Διέρρηξαν το κτήριο του Ορφέα Σερρών Άγνωστοι διέρρηξαν το ιστορικό κτήριο του Ορφέα Σερρών, με τον Πρόεδρό του Χαράλαμπο Φώτογλου, να είναι σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε. Διαρρήκτες β...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 142 επισκέπτες