alfaradio.jpgΕίναι γεγονός ότι ο Alfa Radio 96 ύστερα από 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ραδιόφωνο και τα ερτζιανά της πόλης των Σερρών ήρθε η ώρα να εκπέμψει και στο internet για να μπορούνε να τον ακούνε οι φίλοι του που βρίσκονται εκτός του νομού μας αλλά και αυτοί που είναι στο νομό μας και περνούν ώρες μπροστά στον υπολογιστή και στο internet.Με ένα ολοκαίνουργιο site όπου μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ www.alfaradio.gr έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τις πρώτες ημέρες που βρίσκεται στον αέρα και  ανανεώνεται συνεχώς με μουσικά νέα,top 40-top5  και powerplay της εβδομάδας,φωτογραφίες, chat για τους επισκέπτες της σελίδας, ψηφοφορίες και πολλά άλλα.
Μπορείτε να ακούσετε με διάφορους τρόπους είτε μέσω του site είτε με windows media player είτε με winamp.Μπείτε στο site από εδώ και επιλέξτε όποιον τρόπο θέλετε.


Η εταιρία που δημιούργησε το site είναι η Super Web Application η εταιρία που έχει δημιουργήσει και  το Portal των Σερρών που είστε τώρα το serresLife.gr αλλά και πολλές άλλες όπως μπορείτε να δείτε και εδώ δείγματα από δουλειές τους . Αν θέλετε και εσείς μια επιτυχημένη προώθηση στο διαδίκτυο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί τους στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6948207238-6947182964.

Διαβάστε επίσης: